Cuties" në një qark të Teksasit Lindor, nj" />

Netflix paditet nga juria e madhe e Teksasit

Netflix paditet nga juria e madhe e Teksasit

Netflix po përballet me akuza penale për filmin e tij “Cuties” në një qark të Teksasit Lindor, njofton Insajderi.

Një juri e madhe e Teksasit paditi Netflix për përfaqësimin “e pahijshëm” të fëmijëve në filmin e diskutueshëm francez, sipas Prokurorit të Qarkut të Qarkut Tyler.

Padia e 23 shtatorit tregon se Juria e Madhe e Qarkut Tyler akuzoi faqen e popullarizuar të transmetimit për “promovimin e materialit vizual të turpshëm që përshkruan fëmijën” për dramën e saj në lidhje me një vajzë të re e cila është e përçarë midis vlerave të familjes së saj myslimane konservatore dhe dëshirës për t’u bashkuar me një trupë vallëzimi.

Ndër akuzat në fjalë është promovimi i pretenduar i Netflix i materialit që portretizon “ekspozitën e organeve gjenitale ose zonës pubike të një fëmije të veshur ose pjesërisht të veshur, e cila apelon për interesin e prirur për seks dhe nuk ka ndonjë letërsi, artistike, politike ose shkencore”- një shkelje e kodit penal të Teksasit, sipas njoftimit për shtyp nga Prokurori i Qarkut, Lucas Babin.

Netflix mohoi çdo keq-bërje në lidhje “Cuties” pasi një thirrje u dorëzua më 1 tetor nga Texas State Rangers.

“Cuties” është një koment shoqëror kundër seksualizimit të fëmijëve të vegjël”, tha Netflix në një deklaratë për Variety. “Kjo akuzë është pa meritë dhe ne qëndrojmë pranë filmit”. /Insajderi.com

Burimi: The Hill