fbpx

Nga 29 shtatori Prizreni e zgjidh problemin e parkingut

Nga 29 shtatori Prizreni e zgjidh problemin e parkingut

Qeveri të shumta e kryetar të shumtë kanë qeverisur me Prizrenin por nuk kanë arritur ta plotësojnë një nga problemet kryesorë në qytetin më të vizituar në Kosovë: parkingun e veturave.

Tollovia në komunikacion dhe qytet ka qenë e pashmangshme duke ia prishur kështu edhe bukurinë e rehatinë që ofron ky qytet, por problemi i parkingjeve në Prizren, do të zgjidhet një herë e mirë.

Prizreni nga 29 shtatori do të ketë 800 vende të reja të parkingut, krejt kjo falë hapjes së qendrës më të madhe tregtare në rajon, “Abi Çarshia” e cila po hapet në këtë qytet.

Abi carshia, abi, abi center, Prizren

Kësisoj të gjithë ju që jeni me veturë e dëshironi ta vizitoni Prizrenin, e keni shansin që këtë ta bëni duke mos e menduar fare problemin e parkingut e as ku të shkoni për tu kënaqur. Në hyrje të Prizrenit, është e pozicionuar “Abi Çarshia” me mbi 80 dyqande dhe brendet më të njohura botërore.

Një kënaqësi e blerjes dhe zbavitjes në një vend të vetëm që ofron gjithcka. Duke mos munguar asgjë.

abi carshia, abi center

Krijuesit dhe ndërtuesit e kësaj qendre që i ngjanë edhe një lagjeje të re tregtare, kanë lajmëruar se ABI Çarshia ka rreth 350 vende nëntokësore për parking, dhe rreth 450 pika për parking mbitokësor. Kjo e bënë këtë Çarshi, lokacionin tregtar më të madh në rajon.