Nga këto komuna janë të infektuarit e rinj me koronavirus

Nga këto komuna janë të infektuarit e rinj me koronavirus

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka deklaruar se janë edhe 15 rastet e reja me koronavirus në Kosovë.

Sipas njoftimit, 9 janë nga komuna e Suharekës, sipas vendbanimeve në Semetishtë shtatë raste dhe Vraniq dy raste, tre raste nga Lladova e Gjilanit dhe me nga një rast në vendbanimet: Nerodime e epërme-Ferizaj, Banjë-Malishevë dhe Leshak-Leposaviq, shkruan Insajderi.