Nga kjo komunë është viktima e 10 me koronavirus në Kosovë

Nga kjo komunë është viktima e 10 me koronavirus në Kosovë

Klinika Infektive në QKUK ka njoftuar se ka ndërruar jetë pacientja M.B e diagonistifikuar me Covid-19.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se pacientja e lindur më 1947  vjen nga komuna e Pejës dhe se është trajtuar nga data 25 mars deri më 16 prill dhe ka ndërruar jetë sot në këtë klinikë.

Vdekja e sotme shënon vdekjen e 10 në Kosovë nga Covid-19, krahas problemeve të tjera shëndetësore.