Nga një zjarr i madh, rrezikohet Kisha e Laçit

Nga një zjarr i madh, rrezikohet Kisha e Laçit

Zjarr i përmasave të mëdha ka rënë pranë Kishës së Laçit, ku banorët e zonës po ndërhyjnë me mjete rrethanore edhe pse zjarrfikëset janë tashmë në vendngjarje.

Zjarri i rënë në një pyll pranë Kishës së Laçit po favorizohet edhe nga era e fortë në zonë.

Nga zjarri masiv rrezikohet Kisha e Laçit dhe disa banesa. Për shuarjen e zjarrit janë angazhuar tre zjarrfikëse dhe 40 forca ushtarake.