Nga sot lirohet plotësisht lëvizja në mbikalimin e Banullës

Nga sot lirohet plotësisht lëvizja në mbikalimin e Banullës

Ministria e Infrastrukturës informon publikun se ka përfunduar montimi i trajeve në mbikalimin e Banullës, kryqëzimi i autoudhës A6 me autoudhën A7.1, njofton Insajderi.

Tani komunikacioni është duke u zhvilluar me një korsi, por që nga sot (e diel, 12 korrik 2020), autoudha do të jetë e plotë për qarkullim.

“Falë angazhimit të stafit të MI-së, dinamikës së shtuar të punimeve dhe kompanisë kontraktuese, punimet e parapara të kryhen për dy ditë, janë kryer brenda dite”, thuhet në njoftimin e MI-së.