Ngritet akatkuzë ndaj 11 protagonistëve të “Dosjes së Shefave”

Ngritet akatkuzë ndaj 11 protagonistëve të “Dosjes së Shefave”

Gazeta Insajderi, në korrik të vitit 2016 për më shumë se një muaj ka publikuar përgjigjimet telefonike të kryera me vendim Gjykate ndaj ish-shefit të Grupit Parlamentar të PDK-së Adem Grabovci të njohura si “Dosja e Shefave”.

Ndërsa sot Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur aktakuzë ndaj 11 personazheve të kësaj dosje.

Adem Grabovci, Besim Beqaj, Zenun Pajazit, Nijazi Kryeziu, Arbenita Pajaziti, Ilhami Gashi, Fatmir Shurdhaj, Sedat Gashi, Xhavit Dakaj, Ismet Neziraj dhe Rexhë Abazin.

Nga sot këta 11 -persona kanë aktakuzë dhe do të përballen me drejtësinë.

Përmes përgjimeve u dëshmua ndërhyrja e PDK-së në të gjitha institucionet  shtetërore, të pavarura, agjencionet, mediat.

Dosja e Shefave: Shteti në dorë të nëntokës