Ngritet aktakuzë e re kundër dy protagonistëve të aferës “Pronto”

Disa orë pasi Gjykata Themelore në Prishtinë i liroi nga akuzat 11 persona për aferën e përgjimeve ‘Pronto’, dy protagonistë të këtij skandali: Agron Thaçi dhe Nijazi Kryeziu, morën lajmin për një aktakuzë të ngritur ndaj tyre nën dyshimet për korrupsion. Prokuroria Themelore në Prizren njoftoi të premten se ka ngritur aktakuzë ndaj Agronit Thaçit, … Continue reading Ngritet aktakuzë e re kundër dy protagonistëve të aferës “Pronto”