Nis mbledhja e Qeverisë në nderim të kongresistit Engel

20.11.2017 08:50
Nis mbledhja e Qeverisë në nderim të kongresistit Engel

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj dhe kongresisti Eliot Engel kanë bërë homazhe tek Pllaka përkujtimore për viktimat hebraike në Kosovë.

Pas kësaj ka filluar mbledhja solemne e Qeverisë me rastin e vizitës së përfaqësuesit në Kongresin e ShBA-së, Eliot Engel në Kosovë.

Haradinaj dhe Engel do të mbajnë edhe një konferencë të përbashkët për media.