Nis seanca ndaj Murat Jasharit dhe anëtarëve të “Syrit të Popullit”

Nis seanca ndaj Murat Jasharit dhe  anëtarëve të “Syrit të Popullit”

Në Gjykatën Themelorë në Prishtinë, sot mbahet seanca fillestaret për Murat Jasharin dhe anëtarët e tjerë të Grupit “Syri i Popullit”, lidhur me akuzën për përgatitjen e veprave terroriste dhe hakmarrje.

Në seancë janë të pranishëm të gjitha palët, shkruan Insajderi.

Seanca ishte paralajmëruar të filloj nga ora 9:30.