fbpx

Një delegacion i UEFA-s viziton Kosovën

Një delegacion i UEFA-s viziton Kosovën

Një delegacion i UEFA-s, të mërkurën, do të qëndrojë për vizitë në Kosovë.

Kjo vizitë vjen pas takimit që drejtuesit e FFK-së patën me përfaqësuesit e UEFA-s në Budapest, e ku u diskutua e ardhmja e ligave kombëtare dhe ku u aprovua kërkesa e FFK-së për pjesëmarrjen e një klubi tjetër në garat evropiane që nga viti i ardhshëm, më shumë në Insporti.com.