Një femër e shantazhon: Para ose publikohen mesazhet dhe videot tona

Një femër e shantazhon: Para ose publikohen mesazhet dhe videot tona

Një mashkull është ankuar në Policinë e Kosovës pasi një femër i ka bërë shantazh.

Përmes rrjeteve sociale, një vajzë i ka kërkuar para.

Në të kundërtën “do të publikojë biseda dhe video gjatë shkëmbimit të bisedave”.

Kjo e ka shqetësuar personin nga Suhareka i cili ka shkuar në Polici për t’u ankuar. /Insajderi.com