Një foshnje me Covid-19 në Kosovë

Një foshnje me Covid-19 në Kosovë

Në repartin e Neonatologjisë, një foshnje ka rezultuar pozitiv me Covid-19, njofton Insajderi, njofton Insajderi.

Nga reparti i Neonatologjisë thonë se foshnja ka lindur me 5 korrik, ndërsa me 16 korrik e kanë pranuar në klinikë dhe pas testit të bërë, ka rezultuar se foshnja është e infektuar me Covid-19.

Aktualisht, fosnja gjendet nën përkujdesin intensive dhe se gjendja shëndetësore është stabile.

Që nga shpërthimi i pandemisë Covid-19, ky është rasti i dytë që një foshnje rezulton pozitiv me coronavirus./Insajderi.com