Një burrë dhe një grua arrestohen për vrasjen e para një viti e gjysmë

Një burrë dhe një grua arrestohen për vrasjen e para një viti e gjysmë

Policia e Kosovës njofton se ka arrestuar një burrë dhe një grua lidhur me një vrasje që ka ndodhur më 4 gusht të vitit 2018.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.

Më 4 gusht të vitit 2018 në Malishevë një person ishte gjetur i vrarë me armë zjarri në veturën e tij. Lidhur me këtë vrasje ishte arrestuar një femër e dyshuar.