Një mesazh për Donald Trump nga mbesa e tij: “Jep dorëheqjen”

Një mesazh për Donald Trump nga mbesa e tij: “Jep dorëheqjen”

Duke folur për xhaxhain e saj president për herë të parë që nga botimi i librit të saj të ri e shpërthyes , Mary Trump – mbesa e Presidentit Donald Trump – të martën i bëri thirrje presidentit të tërhiqet.

New York judge rules against Trump family, clears way for ...

“Nëse sot do të ishe në Zyrën Ovale, çfarë do t’i thuash?” Aneksi kryesor i ABC News George Stephanopoulos e pyeti atë në një intervistë ekskluzive.

“Jep dorëheqjen”, u përgjigj Mary Trump.

Ajo tha se, pasi u “u prek” nga problemet e thella të familjes, “xhaxhai i saj ishte i destinuar të bëhej një burrë plotësisht i paaftë për të udhëhequr këtë vend, dhe është e rrezikshme ta lejosh atë ta bëjë këtë”.

“Un jam dëshmitare se çfarë ndodhë kur fokusohemi në gjërat e gabuara, duke ngritur njerëzit e gabuar – dëmi kolateral që mund të krijohet duke lejuar dikë të jetojë jetën e tij pa përgjegjësi”, tha ajo. “Dhe është befasuese të shohësh që vazhdon tani në një shkallë edhe më të lartë”.

Mary Trump kujtoi vizitën me xhaxhain e saj në Zyrën Ovale tre muaj pasi u inagurua.

“Ai tashmë dukej shumë i tendosur nga presionet… dhe unë thjesht mbaj se thashë vetmevete,”Ai duket i lodhur. Nuk mendoj se ai e kishte kuptuar barrën e përgjegjësinë që kishte tani”, tha ajo. /Insajderi.com