Një prej regjisorëve më të mirë të filmave fanta-shkencë nuk mban vetë as ‘smartphone’

Një prej regjisorëve më të mirë të filmave fanta-shkencë nuk mban vetë as ‘smartphone’

Ai është i njohur për regjinë e një sërë filmash të vlerësuar që kanë hulumtuar dhe mjegulluar më tej kufijtë midis trillimeve shkencore dhe realitetit.

Megjithatë Christopher Nolan ka pranuar se gjërat mbeten shumë më të thjeshta në jetën e tij, pasi ai ende nuk zotëron një smartphone dhe mbetet hezitues për të përdorur emailin.

Regjisori 50-vjeçar i filmave të tillë si Inception, Interstellar dhe The Dark Knight ka zbuluar se ai u shmanget pajisjeve të tilla pasi ai është ‘lehtësisht i shkëputur’.

Ai u tha njerëzve: ‘Është e vërtetë që nuk kam smartphone. Unë kam një flip phone të vogël që e marr me vete herë pas here. Unë jam lehtësisht i shpërqendruar, kështu që me të vërtetë nuk dua të kem qasje në internet çdo herë kur mërzitem”.

‘Unë kam shumë nga mendimet e mia më të mira në ato lloj momentesh të ndërmjetme që njerëzit tani i mbushin me aktivitete në internet, kështu që më sjell dobi. Kur jam duke punuar, thjesht jam i rrethuar, dua të them, të gjithë kanë një telefon. Nuk mund të fshihem, kështu që është shumë e lehtë të kontaktojnë kur jam duke punuar”./Insajderi.com

Daily Mail