Një shëtitje brenda avionit 73 milionë dollarësh të 23-vjeçares, Kylie Jenner

Një shëtitje brenda avionit 73 milionë dollarësh të 23-vjeçares, Kylie Jenner

Kylie Jenner e adhuron jetën luksoze dhe kjo duket!

Ajo ka bërë të sajën, avionin super luksoz Kylie Air. Avioni që Kylie ka në pronësi, arrin shumën prej 73 milionë dollarë, njofton Insajderi.

Ai ka rreth 10 vende në bord, me mjaft hapësirë ​​për miqtë dhe ata fatlumë që kanë rastin të bashkohet me  Kylie në udhëtimet e saj nëpër botë. Gjithashtu ka një zonë me një divan dhe një televizion me ekran të madh ku mund te shikohen filma. /Insajderi.com

Burimi: Mirror.co.uk