Një ‘shëtitje’ brenda shtëpisë së mrekullueshme të Jennifer Lopez dhe të fejuarit të saj

Një ‘shëtitje’ brenda shtëpisë së mrekullueshme të Jennifer Lopez dhe të fejuarit të saj

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez, duket se e shijuan mjaftueshëm shtëpinë e pushimeve në Malibu dhe tani, kanë vendosur ta shesin $8 milionë, $1,4 milionë më shumë nga sa e blenë 2 vjet më parë.

Ka shumë shanse të mos jeni ju fatlumët e radhës që do ta shijoni, por fatmirësisht mund të bëjmë një xhiro virtuale, falë fotove të publikuara në internet.

Një xhiro brenda shtëpisë (parajsë) të Jennifer Lopez

Një xhiro brenda shtëpisë (parajsë) të Jennifer Lopez

Shtëpia e plazhit në Malibu, ka 4 dhoma gjumi, 4 banja e gjysmë, një garderobë gjigande në formë dhome, ka sauna dhe sigurisht kënde me pamje fantastike!

Një xhiro brenda shtëpisë (parajsë) të Jennifer Lopez

Një xhiro brenda shtëpisë (parajsë) të Jennifer Lopez

Një xhiro brenda shtëpisë (parajsë) të Jennifer Lopez

Nga jashtë, duket kështu!

Një xhiro brenda shtëpisë (parajsë) të Jennifer Lopez

Burimi: Cosmopolitan