Një tjetër futbollisti të kombëtares i tregohet dera pasi nuk pranoi ulje të pagës

Një tjetër futbollisti të kombëtares i tregohet dera pasi nuk pranoi ulje të pagës

Pas Ermir Lenjanit, një tjetër futbollist i Kombëtares, do të largohet nga klubi i tij, për shkak të krizës financiare të COVID-19. Bëhet fjalë për mbrojtësin Besir Demiri, i cili aktivizohej te sllovakët e Zhilinës.

Në një prononcim për “Sportmania TV Shenja”, Demiri zbulon dhe klubi iu kishte kërkuar uljen e pagës me 70 % ndërkohë që këta nuk kanë pranuar, ndërkohë që më pas drejtuesit kanë dhënë urdhër që ata të largohen në datën 1 maj, duke dalë futbollistë të lirë, me shume ne Insporti.com