Një tjetër përleshje për kutitë e votave

Një tjetër përleshje për kutitë e votave

Një tjetër incident elektoral është shënuar në fshatin e Kërrabës. Mësohet se vëzhguesi i LSI-së është rrahur nga një administrator i PS-së.

Sipas LSI-së personi në video është Elvi Cullhai, vëzhgues i LSI-së në Krrabë. LSI akuzojnë kryetarin e PS-së në Krrabë, Arjan Alldervishi i cili së bashku me 6 persona kanë goditur vëzhguesin e LSI-së. Nga pamjet që duken dhe në këtë materia video shikohet se vëzhguesi nga radhët e LSI-së është dhunuar dhe gjakosur.

 

Rrahje për kutitë e votimit – Anëtari i LSI-së dhe i PS-së përleshën fizikisht