Një udhëtim në botën e kostumeve fantastike të Star Ëars

Një udhëtim në botën e kostumeve fantastike të Star Ëars

Edhepse në dukje dy gjëra të llojeve krejtësisht të kundërta, moda dhe “science fiction” gjithmonë kanë pasur tendenca për të u mpleksur mes vete. Këtë gjë më së miri e tregojnë kostumet e kult filmit “Star Wars”.

Kostumet e bëra për karakteret fiktive të këtij filmi, ngjajnë si të zbritura nga ndonjë pasarelë mode të ndonjë dizajneri ekcentrik, shkruan Insajderi.

Shumë dizajner të famshëm kanë konfirmuar të jenë Inspiruar prej Star Track. Mes tyre janë Nicolas Ghesquière, Rodarte’s Kate, Laura Mulleavy dhe Demna Gvasalia./Insajderi.com