Njëjtë si anija në Suez, një kamion “Evergreen” bllokon autostradën në Kinë

Njëjtë si anija në Suez, një kamion “Evergreen” bllokon autostradën në Kinë

Një kamion që mbante një kontejner transporti “Evergreen” po bëhet viral në mediat sociale për ngjashmërinë e tij të dukshme e anijen kolosale të kontejnerëve (e stampuar gjithashtu me “Evergreen”) që ngeci në Kanalin e Suezit në fillim të kësaj jave, njofton Insajderi.

Këtu keni një foto të kamionit që u ngarkua në Weibo më 27 mars:

Fotoja duket se është marrë nga kamerat e sigurisë, me tekst që tregon vendndodhjen e incidentit në autostradën Changshen, me datën dhe kohën e fotos të treguar si 9:55 në 27 mars. .

Dhe këtu është një foto e “Evergreen”, një anije kontejnerësh që u përplas në Kanalin e Suez më 23 mars:

Sidoqoftë, as Evergreen Marine Corp dhe as kompanitë e saj të lidhura nga Evergreen Line nuk ka të ngjarë të kenë të bëjnë shumë me incidentin në autostradë.

Sipas China Times, Evergreen tha se nuk operon një biznes rimorkio në Kinën Kontinentale dhe se është përgjegjës vetëm për transportin përmes detit. /Insajderi.com