Një familjeje në Filipine mund t’u kishte ndodhur makthi i çdo prindi, teksa një gjarpër kobra, shumë vdekjeprurës, po i afrohej fëmijës që po flinte vetëm në shtëpi.

Njëri ngordhi e tjetri humbi shikimin – qentë luftojnë deri në ‘vdekje’ për ta shpëtuar beben nga gjarpri

Njëri ngordhi e tjetri humbi shikimin – qentë luftojnë deri në ‘vdekje’ për ta shpëtuar beben nga gjarpri

Një familjeje në Filipine mund t’u kishte ndodhur makthi i çdo prindi, teksa një gjarpër kobra, shumë vdekjeprurës, po i afrohej fëmijës që po flinte vetëm në shtëpi.

Megjithatë, dy qen që ndodheshin aty iu vërsulën kobras dhe bashkëpunuan të dy për ta nxjerrë jashtë shtëpisë e për ta vrarë.

Fatkeqësisht, njëri prej qenve nuk i mbijetoi dot helmit tepër të fuqishëm të kobras dhe ngordhi pak më vonë, ndërsa qeni tjetër humbi shikimin.