Njihuni me hakerin, dëshmitë e tij e çuan Man Cityn drejt përjashtimit nga LK

Njihuni me hakerin, dëshmitë e tij e çuan Man Cityn drejt përjashtimit nga LK

Nuk është e lehtë të harrohet puna e palodhshme e një njeriu në ekspozimin e thyerjes së rregullave nga klubi.

Ky është Rui Pinto – një haker portugez që punoi në shtëpinë e tij modeste – dhe tronditi botën e futbollit, pasi kishte qasje në postat elektronike të klubit dhe i dorëzoi ato në media.

Skandali i Football Leaks ka bërë që 31-vjeçari të dërgohet në burg, ku është edhe sot e kësaj dite në pritje të një çështje gjyqësore për ‘krimet’ e tij të pretenduara, me shume ne Insporti.com