Nota e Edon Zhegrovës, zhvilloi 90 minuta të plotë

Nota e Edon Zhegrovës, zhvilloi 90 minuta të plotë

Edon Zhegrova ishte titullar sonte në fitoren e Baselit 3:2 ndaj Luzernit.

Zhegrova zhvilloi plotë 90 minuta dhe ishte një ndër më të mirët për skuadrën e Baselit, më shumë në Insporti.com.