“H" />

Nuk do të ketë një serial “Harry Potter”?

Nuk do të ketë një serial “Harry Potter”?
Burimi i fotografisë: Warner Bros.

A do të mund “djali që jetoi” të rikthehet në ekranet tona?

Të hënën qarkulloi kudo lajmi se seriali “Harry Potter” është në zhvillim e sipër në HBO Max. Për shumë gjatë është përfolur një serial i bazur në librat e autores J.K. Rowling, por nuk ka asnjë informacion se do të nisë një i tillë – përfshirë këtu kastën e aktorëve, regjisorët e as një kohë xhirimesh, njofton Insajderi.

Warner Bros. Dhe HBO Max u kontaktua nga The Post, të cilët dhanë një deklaratë që prenë në mes ekzaltimin e adhuruesve të librit, “Nuk ka asnjë serial ‘Harry Potter’ të planifikuar në studio apo ndonjë tjetër platformë të transmetimit”. /Insajderi.com