Nuk ka dasma dhe ahengje tjera familjare

Kryeminsitri i Kosovës, Avdullah Hoti ka thënë se nuk do të ketë dasma dhe ahengje tjera familjare.

Nuk ka dasma dhe ahengje tjera familjare

Kyreministri i Kosovës, Avdullah Hoti në një konferëncë për media ka thënë se nuk do të ketë dasma dhe ahengje tjera familjare.

Qeveria e Kosovës ka ndërmarrë masa të reja rigoroze në vend të shpallles së gjendjes së jashtëzakonshme

Hoti deklaroi se është e papranueshme që në kohën kur vendimet e Qeverisë janë në fuqi dhe inspektorët e policët janë në terren, në Kosovë organizohen dasma dhe ahengje familjare.

Policia e Kosovës sot ka ndaluar një aheng familjar e organizuar në Gjakovë ku ishin mbledhur 130 persona. /Insajderi.com/