Nuk shënohet asnjë gol, por shënohet një statistikë unike

Nuk shënohet asnjë gol, por shënohet një statistikë unike

Takimi ndëmrjet Evertonit dhe Liverpoolit përfundoi pa gola dhe si i tillë nuk meriton shumë vëmendje meqë ishte zhgënjyes për adhuruesit e futbollit, por edhe për shumë parashikues të rezultateve.

Mirëpo, është një statistikë tjetër që këtë takim e veçon nga të gjithë të tjerët dhe e bën një prej të veçantëve në futbollin e Anglisë, e mbase edhe Evropës këtë sezon.

Raporti i plot është publikuar në Insporti.