Numërohen 100% të votave në Istog, Dragash, Deçan e Junik, rezultatet

Numërohen 100% të votave në Istog, Dragash, Deçan e Junik, rezultatet

Në Istog kur janë numëruar 100% e votave fituese është Lëvizja Vetëvendosje me 43.81% apo 7.505 vota.

Pasuar Lidhja Demokratike e Kosovës 26.76% apo 4.584 vota.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka 11.95% apo 2.048 vota.

Partia Demokratike e Kosovës 9.54% apo 1.634 vota dhe NISMA Socialdemokrate 0.74% apo 127 vota.

Në Deçan janë numërua 100% votave. Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka fituar 52.92% apo 7.589 vota.

Lëvizja Vetëvendosje e dyta 26.00% apo 3.728 vota.

Lidhja Demokratike e Kosovës 14.58% apo 2.091 vota, ndërsa Partia Demokratike e Kosovës 4.56% apo 654 vota.

NISMA Socialdemokrate 0.70% apo 101 vota.

AAK ka fituar edhe në Junik, kur janë numëruar 100% të votave. Partia e Ramush Haradinaj ka marrë 47.47% apo 862 vota. Lëvizja Vetëvendosje me 26.98% apo 490 vota.

Lidhja Demokratike e Kosovës me 14.59% apo 265 vota. Partia Demokratike e Kosovës 7.87% apo 143 vota dhe NISMA Socialdemorkate 2.20% apo 40 vota.

Ndërsa në Dragash ka qenë një garë e ngushtë mes VV-së dhe PDK-së, kur janë numëruar 100% të votave.

VV është e para me 24.66% apo 2.759 të votave. Partia Demokratike e Kosovës me 23.56% apo 2.658 të votave.

Lidhja Demokratike e Kosovës me 19.63% apo 2.214 vota.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 2.27% apo 256 vota dhe NISMA Socialdemokrate 3.66% apo 413 vota. /Insajderi.com