Numërohen 97% të votave: zvogëlohet diferenca mes Ahmetit dhe Abrashit

19.11.2017 21:29
Numërohen 97% të votave: zvogëlohet diferenca mes Ahmetit dhe Abrashit

Teksa janë numëruar mbi 97 për qind të votave në Komunën e Prishtinës, Shpend Ahmeti prin kundër Arban Abrashit.

Tani diferenca mes dy kandidatëve është 138 vota.

Ahmeti  nga VV ka fituar 40 mijë e 336 vota, apo 50.09% të votave, Abrashi ka fituar 40 mijë e 198 vota apo 49.91%./Insajdeir.com