Numërohen të gjitha votat në Gjilan: diferencë e madhe mes LDK dhe VV

Numërohen të gjitha votat në Gjilan: diferencë e madhe mes LDK dhe VV

Sipas rezultateve preliminare të KQZ-së, për Komunën e Gjilanit, Lutfi Haziri ka fituar 63.97 në garën për këtë komunë kurse, 36.03 Sami Kurteshi i Vetëvendosjes.