Opinion – Përjetësinë tënde do ta lakmonte shumëkush

13.06.2018 18:51
Opinion – Përjetësinë tënde do ta lakmonte shumëkush

Ka kohë që lajm më trishtues nuk pasur se sa lajmi për ikjen tënde president Fadil Vokrri. Dhe dhembja pllakosi botën shqiptare e jo vetëm.lexo më shumë