Orari i plotë i Superligës së Kosovës për sezonin 2020/2021

Orari i plotë i Superligës së Kosovës për sezonin 2020/2021

Tashmë është kompletuar orari i plotë i Super ligës për edicionin 2020/2021.

Këtë sezon, elita e futbollit do të përbëhet nga 10 skuadra dhe do të luhet me sistem të katërfishtë.

Çiftet e nëntë javëve janë këto:

Java 1

Drita – Llapi

Prishtina – Drenica

Besa – Ballkani

Trepça ’89 – Arbëria

Feronikeli – Gjilani

Java 2

Ballkani – Feronikeli

Llapi – Gjilani

Drenica – Besa

Arbëria – Prishtina

Drita – Trepça ‘89

Java 3

Trepça ’89 – Llapi

Besa – Arbëria

Prishtina – Drita

Feronikeli – Drenica

Gjilani – Ballkani

Java 4

Drenica – Gjilani

Arbëria – Feronikeli

Drita – Besa

Llapi – Ballkani

Trepça ’89 – Prishtina

Java 5

Besa – Drita

Feronikeli – Drita

Gjilani – Arbëria

Ballkani – drenica

Prishtina – Llapi

Java 6

Arbëria – Ballkani

LLapi – Drenica

Drita – Gjilani

Trepça ’89 – Feronikeli

Prishtina – Besa

Java 7

Feronikeli – Prishtina

Besa – Llapi

Gjilani – Trepça ‘89

Ballkani – Drita

Drenica – Arbëria

Java 8

Drita – Drenica

Trepça ’89 – Ballkani

Llapi – Arbëria

Prishtina – Gjilani

Besa – Feronikeli

Java 9

Gjilani – Besa

Ballkani – Prishtina

Drenica – Trepça ‘89

Feronikeli – Llapi

Arbëria – Drita.

/Insajderi.com.