Orë letrare në 11-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Orë letrare në 11-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Ora letrare REPUBLIKA bashkon njëmbëdhjetë poet, që të lexojnë poezitë e tyre për 11-vjetorin e Pavarësisë.

Andaj kemi nderin dhe kënaqësinë të ju ftojmë në Kino Armata, me datë 15 shkurt, nga ora 14:00 që bashkë t’a dëgjojmë tek flet poezia.

Lexojnë: Dije Demiri Frangu, Halil Matoshi, Naime Beqiraj, Xhevat Latifi, Ilire Zajmi, Ndue Ukaj, Sali Bashota, Gili Hoxhaj, Besnik Camaj, Valentina Saraçini dhe Denis Galushi – lexon Kujtim Paçaku.

Ora letrare mbahet më 15 shkurt me fillim nga ora 14:00./ Insajderi.com