Orlando Bloom i dëshmoi të fejuarës së tij se mund të jetë një baba i përkushtuar

Orlando Bloom i dëshmoi të fejuarës së tij se mund të jetë një baba i përkushtuar

Në një intervistë të fundit me Mirror, aktori i “Pirates of the Caribbean”, Orlando Bloom, tregoi se humbja e shoqëruesit të tij të dashur, qenit Mighty, mund të ketë sjellë diçka pozitive në lidhjen e tij me të fejuarin shtatzënë Katy Perry-n, njofton Insajderi.

“Ndoshta ishte mirë që Katy të më shihte sa larg shkova, që të gjeja qenin tim të humbur”,  shpjegoi Bloom. “Mighty ishte përfaqësimi fizik, i jashtëm i zemrës sime”.

Ai vazhdoi, “Mighty ishte një dhuratë nga Katy dhe ai udhëtoi kudo me mua dhe do të qaj, kështu që nuk dua të flas shumë për këtë, sepse më mungon shumë, shumë”.

Më 22 korrik, Bloom konfirmoi se qenushi i tij kishte ndërruar jetë pasi u zhduk për një javë. /Insajderi.com