Osmani emëron Blerim Velën si shef i Stafit të Presidentes

Osmani emëron Blerim Velën si shef i Stafit të Presidentes

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka emëruar Blerim Vela si shef të stafit të Presidentes.

Osmani e ka përshkruar Velan si një person që ka përvojë profesionale 20 vjeçare në fushën e qeverisjes demokratike, politikës së jashtme dhe parlamentarizmit.

“Ka punuar kryesisht me organizata ndërkombëtare, përfshirë OSBE-në, UNDP-në dhe Këshillin e Evropës. Ai ka këshilluar parlamentet dhe qeveritë e vendeve të ndryshme në Evropë Lindore, Lindje të Mesme, Azi Qendrore, Kaukaz, Karaibe dhe Ishujt e Paqësorit”, ka shkruar Osmani në Facebook.

Vjosa Osmani më 4 prill është zgjedhur president e Kosovës me 71 vota të deputetëve. /Insajderi.com

 

Blerim Vela është emëruar sot Shef i Stafit të Presidentes.

Blerim Vela ka përvojë profesionale 20 vjeçare në fushën e…

Posted by Vjosa Osmani on Wednesday, 7 April 2021