Osmani rreth gjysmë milionë euro pasuri të paluajtshme

Osmani rreth gjysmë milionë euro pasuri të paluajtshme

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka 448.500 euro pasuri të paluajtshme bashkë me bashkërshortin.

Por, pasuri janë vlerë me kursime dhe kredi.

Kjo bëhet e ditur nga publikimi i pasurisë të zyrtarëve shtetërorë në Agjencinë Kundër Korrupsionit.

Ajo po ashtu  posedon para të gatshme të mbajtura në institucione financiare në “Raiffeisen Bank’ 32,316 euro, në TEB (llogari e bashkëshortit) 5.098 euro, në bankën e Australisë ‘Commonëeth’ CBA (llogari e bashkëshortit) 570.00 euro, në NLB në Shkup 890 euro dhe në Raiffeisen Bank 6,774 euro.

Raporti i plotë: