Pa asnjë ditë përvoje në vendin e tij në gjykatës kryesor në Bosnje dhe Kosovë

Malcolm Simmons, ish-kryetari i Trupit Gjykues në EULEX që të enjten dha dorëheqjen dhe doli në media franceze duke akuzuar EULEX-in dhe BE-në për korrupsion, nuk ka qenë asnjëherë i angazhuar si gjykatës në Angli apo Uells duke shkelur kështu rregulloren e OKB-së që kërkon përvojë 5 vjeçare në vendet e tyre, para se të … Continue reading Pa asnjë ditë përvoje në vendin e tij në gjykatës kryesor në Bosnje dhe Kosovë