Pagesat marramëndëse të aktorëve të ‘La Casa De Papel’

Pagesat marramëndëse të aktorëve të ‘La Casa De Papel’

‘La Casa De Papel’ vazhdon të jetë ndër serialet më të ndjekura të momentit.

‘La Casa De Papel’ konsideorhet si një nga serialet më të shikuara të momentit, shkruajnë mediat e huaja.

Tani publiku ka arritur që ti ndajë aktorët e tyre favorit, e duke qenë seriali më i ndjekur, publikut sigurisht se u ka interesuar edhe paga që marrin.

Aktorët e serialit “La Casa De Papel’ paguhen në mënyrë të ndryshme ashtu si edhe në çdo serial tjetër.

Ndarja bëhet në varësi të rolit dhe popullaritetit që ka secili aktor, ose numrit të skenave të krijuara.

Il Professorore (Alvaro Morte): Berlin (Pedro Alonso), Tokio (Ursula Corbero) dhe lisbon alias Raquel Murillo (Itziar Ituno) kanë pagat më të larta: 4 aktorët kanë marrë 63 mijë euro për episod për këtë serial, i cili ka rezultuar më i ndjekuri në Netflix.

Nëse mblidhet bashkë vlera totale shkon në 1,386,000 euro për 22 episodet e serialit.