fbpx

Pajisja që ju duhet më se shumti këtë verë!

Pajisja që ju duhet më se shumti këtë verë!

Ditë të nxehta po vijnë, e me vete po sjellin edhe dëshirën për të pushuar. Atraksion verorë kryesisht kemi vendet bregdetare, pasi që edhe mundësitë janë të shumta dhe lehtë të realizuashme falë afërsis qe e kemi me bregdete.

Qëllimi është të argetohemi sa më shumë, dhe po aq argëtuese mbetet edhe vizaulizimi i momenteve. E kur jemi tek vizaulizimi dhe ruajtja e kujtimeve kush mund ta bëjë më mirë se sa foto aparati Fujifilm, që ta jep mundësinë që ti vizualizosh në mënyrë klasike dhe kualitative momentet më të mira.

Besoj të gjithë keni nostalgji për foto albumet që dikur në një kohë i kemi pasur si ditarë jete. Zhvillimi i teknologjisë në një farë mënyre e ka humbur efektin e fotos si kujtim, duke pasur fokus fotot e dedikuara për story në rrjetet sociale që mbetën vetëm 24 orë.  

Prandaj foto aparati Fujifilm do të zbukuronte një pushim duke ta dhënë rastin ti marrësh me vete në shtëpi kujtimet më të mira.

Edhe pse sitli është klasik fotografitë e Fujifilm jan me kualitet mjaftë të lartë, apararti është i lehtë për ta përdorur, mjaft praktik dhe efektiv.

Shtoja shijën pushimit tënd, bëjeni tuajin këtë fotoaparat duke e porositur online në Gjirafa50.com

Për më shumë detaje klikoni KËTU!