Pamje nga ajri, toka para dhe pas koronavirusit

Pamje nga ajri, toka para dhe pas koronavirusit

Koronavirusi ka izoluar miliona persona në shtëpi, ka boshatisur rrugë, parqe, institucione publike apo private si ka ndryshuar totalisht rrjedhën e jetës.

Shumë shtete në mes të panikut, të shkaktuar nga virusi kanë zgjedhur të mbyllin kufijtë e tyre.

Disa thonë që “toka po merr frymë”, por në të vërtetë, në këto momente “bota po vuan për njerëz”. Numri i të infektuarve dhe viktimave po shtohet dita ditës. Evropa është kthyer në vatrën kryesore të koronavirusit dhe kjo e keqe nuk dihet kur do të marrë fund.

Pamjet të marra nga satelitët, tregojnë si ka ndryshuar bota para dhe pas koronavirusit.