Pamje nga droni, mijëra studentë protestojnë në Tiranë

Pamje nga droni, mijëra studentë protestojnë në Tiranë

I gjithë segmenti i ”Rrugës së Durrësit” në Tiranë është mbushur sot nga mijëra studentë dhe gjimnazistë që kërkojnë uljen e tarifave në universitete dhe përmirësim të kushteve në auditore dhe konvikte.

Pamjet me dron të filmuara nga ”News 24”, tregojnë qartësisht numrin e madh të të rinjve që i janë bashkuar kësaj proteste.

Gjimanizistë dhe studentë të tjerë i bashkohen çdo minutë protestës, si dhe pritet ardhja e studentëve nga Durrësi, Elbasani dhe Shkodra.