Pamje nga përleshja fizike e LDK-së në Prishtinë

Pamje nga përleshja fizike e LDK-së në Prishtinë

Pak minuta më parë një përleshje tjetër ka ndodhur tek Zyra e LDK-së në Vranjevc.

Trupa të shumta policore janë parë tek zyra ku ka ndodhur incidenti.

Sipas raportimeve të medieve besohet se përleshja ka ndodhur mes policisë dhe disa personave të pa identifikuar.

Këto janë disa nga pamjet e momentit të arrestimit të zyrtarëve të LDK-së.