Pamje nga shpërthimi i vullkanit sot në Itali

Pamje nga shpërthimi i vullkanit sot në Itali

Vullkani Etna na shpërthyer në përsëri. E ndodhur në Katania të Italisë, Etna është vullkani më i madh aktiv në Europë.

Etna ka shpërthyer diku në ora tre të mëgjesit të sotëm dhe ka krijuar një pamje mahnitëse.

Fenomenet po ndodhin vetëm në zonën e malit të vullkanit dhe nuk ka asnjë rrezik për qendrat e banuara dhe për njerëzit.

Gjithsesi qeveria italiane ka lëshaur një paralajmërim për qytetarët si dhe turistët që të mos i afrohen shumë zonës së vullkanit.