Pamje nga vendi më i rrezikshëm në botë, zbulohet një kafshë misterioze

Pamje nga vendi më i rrezikshëm në botë, zbulohet një kafshë misterioze

Një vajzë kureshtare, emri i të cilës nuk na është i njohur, sepse nuk ka dashur ta zbulojë, ka shkuar në Çernobil me qëllim që të thyejë mite të shumëta rreth rrezatimit në atë vendbanim.

Ajo më parë ka deklaruar se për të nuk ekizston tepricë e rrezatimit të dëmshëm apo tepër i rrezikshëm për piknik, Para më se shtatë vitesh me gëzim ka treguar për analizën e gjëndrës tiroide, shkaku i të cilës mjekët i kanë implantuar tenecium radioaktiv.

“Unë jam grua radioaktive dhe kjo për mua është argëtuese”, ka shkruar ajo në përshkrimin e videos në YouTube.

Në videon e saj ajo ka treguar se ecën në distancë prej pesë kilomegtrash nga centrali, ku ka ndodhur katastrofa më e madhe nukleare ndonjëherë në planet, deri sa në dorë mban aparatin për matjen e radiacionit. Në prapavijë shihet centrali, bërthama e të cilit ka shpërthyer, por gjatë videos (kushtojini 7vëmendje në 1.09) mund të vërehet diçka e çuditshme që lëviz, por që askush nuk mund të dijë se për çfarë është fjala.

Një krijesë më formë të pashpjegueshme është dukur, por ka tentuar të fshehet.

Shikojeni videon në saktësisht 1:09 dhe përqendrohuni: