Pamje të frikshme nga stuhia që goditi mbrëmë Britaninë e Madhe

Pamje të frikshme nga stuhia që goditi mbrëmë Britaninë e Madhe

Britani është goditur nga një stuhi rrufesh gjatë natës, por shënohet si dita më e nxehtë gjatë gjithë javës.

Qielli ishte i mbushur nga vetëtima dhe stuhi të fuqishme elektrike, të cilat goditën një pjesë të madhe të vendit, gjatë valës së të nxehtit.