Pamje tmerruese: Vizitori torturon kalin gjatë qëndrimit në kamp

Pamje tmerruese: Vizitori torturon kalin gjatë qëndrimit në kamp

Një person ka filmuar teksa një i vizitor shkelmonte në fytyrë dhe e ngrehte zvarrë një kali në një kamp në Nottinghamshire.

Torturuesi i kafshës shihet duke u larguar në fund të klipit, pasi që e dëmtoi atë në mënyrë vulgare.

Banorët vendas kanë folur për zhgënjimin e tyre në veprimet e udhëtarëve.

Një person, i cili nuk donte të emërohej, i tha: “Ne jemi në fund të zgjuarsisë sonë dhe jemi të sëmurë nga sjellja.

“Ne e kemi lajmëruar RSPCA dhe ata kanë hapur një rast dhe po e marrin seriozisht, por Policia nuk po ndërmerr asgjë.

Një zëdhënës nga Policia e Nottinghamshire tha: “Policia e Nottinghamshire është bërë e vetëdijshme për një kamp të paautorizuar në një fushë të shkollës në Bingham Road në Radcliffe-upon-Trent.

Ndër të tjera ata shtuan se Ekipi i Policisë së Fqinjësisë së Rushcliffe ka qenë në atë zonë për t’u angazhuar dhe për t’iu përgjigjur çdo shqetësimi nga komunitetet lokale dhe ato të udhëhequra.”