PAN-i konfirmon pjesëmarrjen në seancë

PAN-i konfirmon pjesëmarrjen në seancë

Koalicioni PAN ka konfirmuar se pas gjysmë ore do të jetë prezent në sallën e Kuvendit të Kosovës, kur pritet të bëhet konstituimi i Legjislativit, raporton RTK.

Edhe pse tashmë ka filluar seanca si dhe është formuar komisioni për verifikimin e kuorumit dhe mandateve. /Insajderi.com