Papërgjegjësia e Rashit Qalajt për të suspenduar policët me probleme psikike shkaktoi tragjedinë në Gjilan

  Valdetja, ish-police e Kosovës, dyshohet se ka vrarë nënën, babain, dy vëllezërit, dhe më pas edhe veten. E njëjta është konfirmuar se kishte probleme psikike. Ajo vazhdonte punën aktivisht siç tani bëjnë edhe disa nga kolegët e saj me problemin e njëjtë. Inspektorati Policor i kishte rekomanduar Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë se këta … Continue reading Papërgjegjësia e Rashit Qalajt për të suspenduar policët me probleme psikike shkaktoi tragjedinë në Gjilan