Paqarada: Ta kalojmë këtë sfidë, ndoshta do të jetë edhe më mirë se më parë

Paqarada: Ta kalojmë këtë sfidë, ndoshta do të jetë edhe më mirë se më parë

Ylli i Përfaqësueses së Kosovës dhe i skuadrës gjermane Sandhausen, Leart Paqarada, është optimist se, situata e krijuar për shkak të koronavirusit do të kalojë shpejt dhe bota do të kthehet në normalitet.më shumë në Insporti.com.